Juridisch advies nodig of Rechtsbijstand?

Rechtbanken en gerechtshoven vanaf 17 maart 2020 dicht

In verband met het coronavirus gaan de rechtbanken en gerechtshoven vanaf dinsdag 17 maart 2020 dicht voor publiek. Schriftelijke procedures zullen zo veel mogelijk wel doorgang vinden en uitspraken zullen ook gedaan worden. Voor nagenoeg alle procedures die wij voeren bij de rechtbanken betekent dit dat die gewoon door zullen gaan. Dit geldt ook voor spoedeisende procedures als een kort geding.

Heeft u vragen over een rechtszaak, dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met ons (030-8788524 of via info@adviesenincasso.nl).

Juridisch Advies

Bent u op zoek naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres met uw vragen over:
  • Consumentenzaken
  • Overeenkomstenrecht
  • Huurgeschillen
  • Wanbetaling
Of u nu een particulier bent, een zelfstandig ondernemer (zzp-er) of een bedrijf, wij staan u graag met raad en daad bij met alledaagse maar ook uw moeilijke juridische problemen. Neem contact met ons op per telefoon of e-mail om te zien wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.
Meer informatie voor bedrijven en zelfstandigen: klik hier
Meer informatie voor particulieren: klik hier

Rechtsbijstand

Bent u het stadium van advies vragen al gepasseerd en is het een geschil geworden en zoekt u juridische bijstand, dan zijn wij u graag van dienst.
Met onze expertise in het overeenkomstenrecht, burgerlijk procesrecht en consumentenrecht komen wij op voor uw recht. Wilt u weten of we ook u kunnen helpen? Bel ons op of stuur ons een e-mail met de omschrijving van probleem.

Meer informatie voor bedrijven en zelfstandigen: klik hier
Meer informatie voor particulieren: klik hier