Incasso in de gemeente Soest

Bent u op zoek naar een incassobureau in Soest? Van den Bosch | Advies en Incasso, het Juridisch advies en incassobureau voor Soest, is dan uw incassospecialist!. Wij proberen op een correcte manier uw vordering buiten de rechter om te innen. Dat doen wij op no cure no pay-basis, en berekenen geen kosten vooraf zoals dossier of administratiekosten.
 

Landelijke dekking

Het maakt ons niet uit waar uw debiteur zich in Nederland bevindt. Wij innen vorderingen door heel Nederland. In het gerechtelijke traject werken wij samen met een landelijk netwerk van gerechtsdeurwaarders. Hun gerechtsdeurwaarders betekenen voor ons de juridische stukken aan het woonadres van uw debiteur.
 

No cure no pay

Wij innen vorderingen op No Cure No Pay-basis. Dit betekent dat u alleen kosten aan ons moet betalen als wij ook daadwerkelijk de vordering innen. En dan nog alleen als het ons echt niet lukt om de incassokosten bij uw debiteur weg te halen, wat immers wel de bedoeling is. Als wij alle kosten incasseren van uw debiteur kost de incasso u dus helemaal niets! Sterker, u houdt er geld aan over, want wij innen voor u uiteraard ook de wettelijke rente over uw vordering.
 

Ook voor gerechtelijke incasso

Naast het minnelijke incassotraject, doen wij ook het gerechtelijke deel indien dit nodig mocht zijn. Wij laten u dus niet in de kou staan als het ons in der minne niet lukt om uw debiteur tot betaling te krijgen.
 

Dien gelijk uw vordering in!

» Klik hier « om uw vordering direct bij ons in te dienen.
 

Gemeente Soest
gemeentewapen

Wikipedia | Gemeentewebsite

Inwoneraantal (1 januari 2014): 45.435

Plaatsen waaruit de gemeente bestaat:
Soestof de kernen , Soestduinen, Soesterberg.